Gjesteblogging….

Jeg er svært takknemlig for at antall lesere på denne bloggen øker og øker for hver uke som går. Jeg ønsker hyppige oppdateringer og interessant innhold for mine lesere. Gjennom denne bloggen og twitter (@hobbykokken) har jeg blitt kjent med mange fantastiske matinteresserte mennesker over hele landet. Felles for disse er at de deler min matinteresse og at de alle er veldig kunskapsrike om mat.

Det er imidlertid ikke alle som har lyst til å ha sin egen matblogg bare fordi de er interesserte i mat, med alt det arbeidet det tross alt innebærer å ha og vedlikeholde en slik blogg. Derfor har jeg bestemt meg for å tilby alle som har lyst til å bli gjestebloggere her på hobbykokken.no. Jeg lyste ut “stillingen” i går på twitter og fikk umiddelbart svar – sporty folk. Første utfordring av deilig middag på under 30 minutter, noe som jo er veldig aktuelt fra de fleste familier.

Først som som gjestebloggere er et nettsted som heter treningsglede.com og som denne gangen kommer med en kjapp og sunn oppskrift på sunn og smaksrik middag. Tusen takk til Anne Marie for oppskrift.


Oppskrift for 4 personer:

– 4 stk kylling fileter/svin/fisk

Lag din egen marinade av:
– 1,5 dl olivenolje
– saften av 1/4 del av sitron
– 1ts salt
– 1 ts pepper
– 1 fedd hvitløk som enten finhakkes eller bruk gjerne hvitløkspresse

La kjøttet ligge i marinaden i 5-10 min, eller har du tid fra dagen før.

Bruk marinaden å steke i.

Til pastasalaten:

– 400g fullkornspasta
– 1 dl kapers
– 250g aspargesbønner
-3 tomater

Hvordan lage pastasalaten:

1) Skjer tomatene i små terninger, ta vekk kjernen i midten. Bland disse med kapersen.

2.) Kok pasta etter anvisning på pakken. Kok bønnene møre i lettsaltet vann.

3). Bland tomatblandingen sammen med pasta og bønner.

Stek kjøttet slik du vil ha det og server med pastasalaten.

Bon apetit!

2 Responses to Gjesteblogging….

Legg inn en kommentar