Gjesteblogg 7: Min kone!

DSC_4846

Hobbykokken.no er jo i utgangspunktet er enmannsshow, men denne gangen har hun trådd støttende til. I anledning et gourmet-kurs i regi av jobben lagde Linda og hennes kollegaer en aldeles utmerket fire-retters middag som de fleste burde få til. Forretten var en salat med parmaskinke, melon og urterømme. Det var etter sigende veldig godt og alle sammen koste seg…

Her er ingrediensene til melonsalaten: (4 personer)
8 skiver parmaskinke
50 gram honningmelon
50 gram vannmelon
50 gram cantaloupemelon

Melonen kuttes i små (2*2 cm) biter og blandes sammen.

Urterømme:
1 dl rømme
15 blad koriander
15 blad mynte

Finnhakk urtene og tilsett dem i rømmen. Bland godt.

Anretning: Legg melon-bitene i en liten, fin haug på midten av en tallerken. Lag fine roser avksinken og legg dem oppå melon-blandingen. Dryss over litt yrterømme og pynt med litt grønne blad.

Håper det smaker!
Her er ingrediensene til melonsalaten: (4 personer)
8 skiver parmaskinke
50 gram honningmelon
50 gram vannmelon
50 gram cantaloupemelon

Melonen kuttes i små (2*2 cm) biter og blandes sammen.

Urterømme:
1 dl rømme
15 blad koriander
15 blad mynte

Finnhakk urtene og tilsett dem i rømmen. Bland godt.

Anretning: Legg melon-bitene i en liten, fin haug på midten av en tallerken. Lag fine roser avksinken og legg dem oppå melon-blandingen. Dryss over litt yrterømme og pynt med litt grønne blad.

Håper det smaker!

Legg inn en kommentar