Varm kyllingsalat

Dette er en av min kone favoritt-retter og en av de få tingene her i huset jeg ikke får lov til å lage. Derfor har jeg bedt henne om oppskriften og den kommer her.
2 personer:
1 stk kyllingbryst
1 håndfull ruccola-salat
100 g pasta
10 stk cherrytomater, kuttet i fire
1/4 agurk
1/2 pakke sukkererter
Krutonger av 3 skiver brød
2 champinonger
Rømmedressing, gjerne tzatziki

Fremgangsmåte:

  • Del kyllingbrystet i biter og stek det i litt olje på middels sterk varme, ca. 5 min.
  • Vask ruccola-salaten
  • Kok opp 100 g pasta etter anvisning på pakken
  • Vask cherrytomatene og del dem i fire.
  • Vask agurken og del den  i små biter.
  • Vask sukkerertene og del dem i biter.
  • Del brødskivene i like store biter og stek dem i litt olje på middels sterk varme til de blir gyldenbrune, ca. 5-8 minutt.
  • Rense soppen og kutt i skiver. Stekes i litt olivenolje på middels sterk varme i 5-7 minutt.
  • Serveres med valgfri rømmedressing, gjerne tzatziki.
  • Bland sammen alle ingrediensene og ha dressing over.

Kryss fingrene og server!

2 Responses to Varm kyllingsalat

  1. Morten Pedersen

    Den ser jo riktig så god ut og kylling er noe av det beste vi vet.

  2. Heidi

    Takk for tips!
    Så kjempe godt ut, må prøves :)

Legg inn en kommentar