Et nytt kapittel…

Jeg er stolt over og glad for at så mange leser bloggen min og følger meg på twitter. De siste par månedene har jeg skrevet få artikler og ikke vært til stede på twitter. Tusen takk for tålmodigheten alle sammen.

Parallellt med at jeg har fått flere og flere lesere har jeg måttet stille meg spørsmålet om hva det egentlig er jeg driver med og hvorfor jeg driver på med dette. Hvis jeg skal se tilbake på artiklene jeg har skrevet, vil jeg si at entusiasmen er på topp, mens retningen ikke alltid er like tydelig.

De siste månedene har jeg brukt til å finne denne retningen, som forhåpentligvis vil gi seg utslag i en bedre blogg. Fra nå av vil retningen være veldig tydelig: ting skal dreie seg om hvorfor og ikke bare hvordan. Jeg har lest store mengder med bøker og artikler de siste månedene og det har gitt meg solid ballast for den retningen jeg nå begir meg inn på.

Jeg ønsker ikke en smalere blogg, snarere tvert i mot. Jeg ønsker å formidle matglede gjennom kunnskap, samtidig som jeg ønsker å gjøre mitt til å senke det voldsomme tempoet som vi lever i for tiden. Tidsklemma gir mange utslag som vi ikke vil se konsekvensene av før om mange år til. Ikke bare vil vår livsstil i Vesten få store konsekvenser for miljøet, men også for vår fysiske og psykiske helse.

Jeg har ingen problemer med at godta at dette kan virke pretensiøst, men vi kommer jo ingen vei hvis vi ikke prøver. Min «nye» blogg vil bli lansert 1. juni d. å. I mellomtiden kommer jeg til å jobbe med å finne formen på det som jeg nå begir meg inn på. Jeg kommer følgelig ikke til å være så aktiv frem til da. Fra 1. juni kommer jeg imidlertid sterkt tilbake – både på blogg og på twitter. Følg med! :-D

Jeg avslutter med med å sitere Gandhi:

«There are no perfect people, only perfect intentions»

7 Responses to Et nytt kapittel…

 1. Jo Åse

  Det var vel ikke Gandhi som sa akkurat det, men ellers gleder jeg meg til å lese hobbykokken reinkarnert

  • admin

   Var det ikke? Mener å huske det fra filmen om Gandhi. Det er uansett godt sagt.

   Vi sees etter reinkarnasjonen ;-D

  • admin

   Ooops! Nå har jeg googlet sitatet. Det er pinadø Morgan Freeman som sier det i Robin Hood-filmen med Kevin Costner fra 1993. Bittelitte grann pinlig, den der :-) hehe

 2. Jo Åse

  Det er godt sagt, men når vi er inne på sitater:

  «Remember, people will judge you by your actions, not your intentions. You may have a heart of gold — but so does a hard-boiled egg.»

  Så jeg gleder meg til å se resultatet:D

 3. Øydis

  Lurt å tenke seg om! Tror mange flere bloggere hadde hatt nytte av å tenke seg om hva de vil med bloggen. Man begynner i det små, blir revet med at besøksstatistikken, og så blir brønnen tom (for en periode i hvert fall).

  Ta den tiden du trenger, vi følger deg når du er i gang igjen! Det blir spennende å se resultatet.

  PS! Det aller beste er å sitere seg selv, har en eller annen sagt en gang ;-)

 4. Kari Receptomaten

  Spännande – hur du en krumbuktar dig kommer det bli minst lika trevligt! Lycka till & vi ses snart!

 5. Christopher Haatuft

  Det blir spennende å se hva du gjør i fremtiden. Forventningene er skyhøye, ikke at det kal være noe press ;P

Legg inn en kommentar