Nytt kurs i moderne matlaging hos Bølgen og Moi

Foto: Anne Cathrine Gulbrandsen (@enestaaendemat)

Foto: Anne Cathrine Gulbrandsen (@enestaaendemat)

Tirsdag 11. oktober kl. 18-21 holder jeg mitt tredje kurs i moderne matlaging hos Bølgen & Moi restaurant i Kristiansand.  Kurset er et såkalt forevisningskurs hvor jeg står foran deltakerne og lager mat som blir servert utover kvelden.

Vi tar utgangspunkt i 7-retters menyen til Bølgen og Moi og gir alle rettene en modernistisk vri som benytter moderne teknikker, utstyr eller metoder som er tilgjengelig for både profesjonelle og hobbykokker.

Kurset tar blant annet for seg sous vide, vakumering, trykkoking, spuma, forskjellige typer tykningsmidler (hydrokolloider) og flytende nitrogen.

Min gode venninne og matbloggkollega Anne Cathrine har vært til stede på begge de to foregående kursene og hun har skrevet om dem på bloggen sin her:

http://enestaaendemat.no/2016/01/22/kurs-hobbykokken/

http://enestaaendemat.no/2016/04/14/kurs-hobbykokken-2/

Jeg legger opp til veldig dymaniske kurs hvor det oppfordres til å komme med spørsmål underveis, så skal jeg svare etter beste evne.

De to kursene vi har hatt til nå har vært veldig godt besøkt, så jeg oppfordrer til å melde seg på så fort som mulig.

Påmelding til kurset gjøres her:

http://bolgenogmoi.no/hva_skjer/kalender/sous_vide_-_teknikk-_perfeksjon_1

Vi sees!

Legg inn en kommentar