Kontakt

Jeg har dessverre ikke anledning til å svare på spørsmål om oppskrifter, koke- og steketider og annen kjøkkenhjelp. Jeg prøver imidlertid å svare å de fleste henvendelsene jeg får i kommentarfeltene. Du kan også stilles spørsmål i følgende åpne fora:

Hobbykokken på: FacebookInstagram og Twitter.

Jeg samarbeider med det amerikanske nettstedet ChefSteps.com, som jeg anbefaler på det varmeste for oppskrifter, idéer og kunnskap.

Videre ønsker jeg ikke å bli kontaktet av firma som selger alkohol.

Min e-post adresse er: olav@hobbykokken.no

13 Responses to Kontakt

  1. sunniva amundin

    Hei!
    Jeg lurer på om sitronkaken skal lages på kokte moste poteter eller om jeg skal rive dem??
    Håper på raskt svar :-)

    • Hobbykokken

      Det er på kokte, moste poteter…

      • sunniva amundin

        takk :-)

  2. Svein

    Hei.

    Har du testet den nye versjonen av Thermomix, og mener du at oppdateringen kan forsvare prisdifferansen på omlag 3000,- mellom ny og gammel modell?

  3. telund

    Lammerulle
    Hei takk flott side du har.
    Lurte på om du har noe erfaring med lammerull og sous vide.

  4. Ivar Aske

    Leste med stor interesse artikkel i «Pluss magasinet» nå i helgen.
    Kan du vennligst opplyse om hvor en får kjøpt røkt paprika (pulver?).

    Vennlig hilsen Ivar Aske
    ivar@aske.no

  5. Even Arnesen

    Hei, jeg her en stekeovn som er 90cm bred.
    Jeg skulle gjerne hatt et pizzastål som var like bred/dyp som ovnen, slik at det er plass til flere pizzaer på en gang.
    Er det mulig å bestille pizzastål på mål?

    Mvh

    Even Arnesen

    • Hobbykokken

      Ja, send meg en e-post så skal jeg hjelpe deg..

  6. Maria

    Hei, Har du erfaringer med at potetene blir harde sammen med løk i en potetsalat? Har opplevd det når salaten står en dag eller to. Vet du hvorfor dette skjer?

    • Hobbykokken

      Nei, dessverre. Det har jeg aldri opplevd og har dessverre ingenanelse om hvorfor det skjer…

  7. John Brataas

    Ønsker å lage reinsdyrstek i Sous Vide men finner ikke noe svar på nettet. Det er 2 stykker frosne reinsdyrsteker á 900g.
    Har du forslag til grader og tid i Sous Vide på dette?

    • Hobbykokken

      58 grader i 4 timer burde bli veldig bra ;-)

  8. Bringedal

    Hei, jeg hadde håpet at du kunne fjerne setningen om å ha brannslukningsapparat tilgjengelig ved frityrgryta i saken om heimelaga pommesfrites. Det er en svært dårlig ide. Hilsen en som jobber med beredskap

Legg inn en kommentar