Til dere som er glad i dessertsaus og lei av Freia’s sjokoladesaus:
100 g sukker
2 dl vann
3-4 stk kiwi
1 ts vaniljesukker
Sukkerlake: Kok opp vann og sukker. La det småkoke i 5-10 minutter.
Del kiwi’ene i to og skrap ut fruktkjøttet med en skje. Ha fruktkjøttet sammen med sukkerlaken og vaniljesukkeret. Purér med en stavmikser i ca. 30 sekunder.
Denne sausen smaker deilig både kald og varm og kan lages flere dager før du skal bruke den.
2 Comments
Hobbykokken 8 år! | Hobbykokken.no
10. desember 2014 at 14:12[…] dag er det nøyaktig åtte år siden jeg la ut mitt første blogginnlegg som Hobbykokken. Som dere kan se hadde jeg en beskjeden start, en liten oppskrift på kiwisaus uten […]
Hobbykokken 10 år! | Hobbykokken.no
10. desember 2016 at 08:29[…] utrolig mye gøy som jeg aldri hadde sett for meg skulle skje da jeg debuterte med skrive om kiwi-saus i sin tid. Det har blitt noen opptredener på både TV og radio, men det er uten tvil det å […]