Bøker

#14: And the winner is…


Michels Roux’ bok «Finest Deserts» har ankommet – 2 uker før Amazon hadde estimert ;-)

Bevare meg vel for en utrolig bra bok dette er! Det er en bok som henvender seg til de aller mest nerderte av oss og representerer noe av det høyeste nivået som finnes innen matlaging generelt og desserter spesielt. Jeg mener ikke at jeg klarer det like bra som Michel Roux, men jeg skal pokker meg forsøke!!!

Michel Roux er uten tvil den beste kokebokforfatteren jeg har vært borte i så langt. Han er en stort pedagog og bøkene hans er veldig naturlig lagt opp.

Boken kan kjøpes på Amazon.com, og du kan trykke her for å gå direkte til boken. Jeg har faktisk selv skrevet en anmeldelse av boken som en å lese på amazon.com. Løp og kjøp!

Selv om den inneholder mange utrolig vanskelig oppskrifter, så er det også veldig mange grunnoppskrifter som de fleste kan bruke i hverdagen.

Legg inn en kommentar