Ukategorisert

#15: Michel Roux – Je t’aime

19. januar 2007

Michel Roux er helten min for tiden. To av bøkene hans finnes på norsk og de heter Egg og Sauser. Michel Roux har hatt tre stjerner i Michelin-guiden sammenhengende siden 1985 med sitt «Waterside Inn». Waterside Inn ligger i Bray en halvtimes tur nord for London. Utrolig nok ligger også The Fat Duck her, så i en by på størrelse med Grimstad finnes 2 av Englands 3 restauranter med 3 stjerner!

Jeg anbefaler alle å kjøpe bøkene til Michel Roux – du vil ikke angre. Boken i midten, Finest Desserts, fines kun på engelsk og har lagt listen mye høyere i vanskelighetsgrad enn de to andre bøkene. Begynn med Egg først, så kan du oppgradere etterhvert….

You Might Also Like

No Comments

Legg inn en kommentar

Kjære leser! Her kan du laste ned hele bloggen i PDF. Nyttig å ha hvis bloggen er offline, du er offline eller til den dagen bloggen ikke finnes lenger. https://hobbykokken.no/wp-content/uploads/2020/04/Hobbykokken-i-PDF-versjon-2.pdf Hilsen Olav