Slow Food

#28: Kull vs. gass

29. april 2007

Ved starten av grillsesongen er det alltid den samme diskusjonen: kull eller gass? Jeg skal ikke går nærmere inn på det, men hvis du vurderer hva hvilke av de to du skal kjøpe ber jeg om at du stiller deg selv følgende spørsmål?

Ville du ha kjøpt en Laborghini med automatgir?
Ville du ha kjøpt en hagle med rekyl-demper?
Ville du ha kjøpt en Corvette med el-motor?
Ville du ha kjøpt en trebåt som ikke trengte å pusses hver vår?

Joda, det hadde sikkeret vært «så greit», som vi sier på Sørlandet. Men herre bevares så kjedelig….

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Vegard Malum Hassel
    10. april 2019 at 18:50

    Heisann. Leser bloggen din med stor interesse, men: Den siste Lamborghinien med manuell girkasse var en 2014 Gallardo LP560-2, og mange av oss fuglejegere foretrekker rekyldempere på hagla, da det er best ved støkkjakt der man har behov for å skyte flere skudd fort. Skjønner hva du vil frem til, meeen… ;-)

    • Reply
      Hobbykokken
      11. april 2019 at 09:38

      Da synes jeg du skal ta i betraktning at innlegget du kommenterer er skrevet i 2007 ;-)

    Leave a Reply