Fruktkake med vaniljekrem…

Dette er min kjære kone yndlingskake. Det er hentet fra Sverre Sætres bok «Sans for det søte». Jeg har laget den en gang før – til Turid og Henriks 30-års dager for 4 år siden. Kaken er ikke spesielt vanskelig å lage, men den er omfattende og tidskrevende. Jeg kan komme med en nærmere beskrivelse etter hvert…

Ps. Ja! Det er like god som den ser ut som ;-)

6 Responses to Fruktkake med vaniljekrem…

 1. Mizan

  Heia. Finner ikke oppskriften. 

  • admin

   Den har jeg aldri lagt ut, det må jeg se å få gjort ;-)

 2. Mizan

  Heia. Finner ikke oppskriften. 

  • admin

   Den har jeg aldri lagt ut, det må jeg se å få gjort ;-)

 3. Mizan

  Heia. Finner ikke oppskriften. 

  • admin

   Den har jeg aldri lagt ut, det må jeg se å få gjort ;-)

Legg inn en kommentar