Hjemmesider

#84: Hobbykokken.no

15. april 2009

Min interesse for blogging har begynt å ta litt av og derfor har jeg nylig anskaffet med domenet hobbykokken.no. Jeg har jo vært hobbykokken hos blogger.com i tre år allerede, så selve navnevalget slo vel ikke ned som en bombe. Jeg har etterhvert fått mange trofaste lesere og det er det som har inspirert meg til å bruke enda mer tid på dette og til å komme med enda hyppigere oppdateringer.

Siden jeg har bestemt meg for å satse mer på dette, var det viktig å velge en blogg som var best mulig egnet til å formidle mitt budskap. Etter tre år med adressen hobbykokken.blogspot.com har jeg nå gått over til å bruke tjenestene til wordpress.com. Etter min mening har de en mye bedre og mer fleksibel løsning og jeg satser defor på dem fremover. Jeg håper de som har fulgt meg på blogspot tidligere blir med meg over til wordpress og ikke minst domenet hobbykokken.no.

Ved å gå over til wordpress har jeg også muligheten til å legge ut feed fra twitter – noe som jeg synes er veldig spennende. Mitt brukernavn er @hobbykoken og dere kan følge med til venstre i bloggen – det blir gøy!

Jeg leser utrolig mye om mat og kosthold, både i bøker og på nett. Dette vil jeg videreformidle i enda større grad, både i form av rene bokanmeldelser og ikke minst lenker og tips til interessante sider på internett. Ellers kommer jeg selvsagt til å fortsette som før, bare med enda flere bilder og mer tekst – men alltid med mine personlige meninger! :-)

Alle spørsmål og kommentarer kan rettes til olav@hobbykokken.no.

Bon apetit!

Olav

You Might Also Like

No Comments

Legg inn en kommentar