Bakst/ Bilder/ Dessert/ Slow Food

#106: Smak av sommer

27. juni 2009

smak_av_sommer_4

smak_av_sommer_3
Dette er en gammel venn i ny drakt: hvit sjokolademoussekake med jordbær og lime. Her har lagt ut oppskriften her: http://bit.ly/AvBBt

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Linda Grundeland
    8. august 2009 at 11:29

    Heisann. Hva slags bunn bruker du? Kaken ser jo fantastisk ut :-D

    Linda

  • Reply
    Linda Grundeland
    8. august 2009 at 11:29

    Heisann. Hva slags bunn bruker du? Kaken ser jo fantastisk ut :-D

    Linda

  • Reply
    Olav Birkeland
    8. august 2009 at 19:16

    Hei, takk for det – den smaker gudskjelov like bra som den ser ut ;-) Jeg bruker en mandelbunn, her en er god oppskrift:

    200 g malte mandler
    250 g melis
    3 egghviter
    1 ss hvetemel

    Pisk eggehviter og sukker til en stiv marengs.
    Vend forsiktig inn de malte mandlene og hvetemel.
    Røren has i en smurt rund form ( 28 cm)
    med bakepapir i bunnen.

    Stekes på ca 180 grader i ca 30 min.

    Det er lettest å jobbe med kakeformer uten bunner når man lager denne typen kaker. Jeg har mange forskjellige typer av dem, så det er bare å si ifra hvis du har lyst til å låne en ;-)

    Lykke til!

    Olav

  • Reply
    Olav Birkeland
    8. august 2009 at 19:16

    Hei, takk for det – den smaker gudskjelov like bra som den ser ut ;-) Jeg bruker en mandelbunn, her en er god oppskrift:

    200 g malte mandler
    250 g melis
    3 egghviter
    1 ss hvetemel

    Pisk eggehviter og sukker til en stiv marengs.
    Vend forsiktig inn de malte mandlene og hvetemel.
    Røren has i en smurt rund form ( 28 cm)
    med bakepapir i bunnen.

    Stekes på ca 180 grader i ca 30 min.

    Det er lettest å jobbe med kakeformer uten bunner når man lager denne typen kaker. Jeg har mange forskjellige typer av dem, så det er bare å si ifra hvis du har lyst til å låne en ;-)

    Lykke til!

    Olav

  • Legg inn en kommentar