Oppskrifter

#117: Deilig velkomstdrink!

17. august 2009

raspberry-a

Her er oppskriften på min selvkomponerte velkomstdrink. Når man skal lage drinker selv er det ikke så vanskelig, egentlig. Jeg tok bare noen av mine favorittingredienser og blandet dem sammen til jeg fikk et forhold som jeg likte. Denne oppskriften er like god med og uten alkohol, men når jeg først bruker alkohol så foretrekker jeg lys rom (Bacardi) eller Vodka.

Ingredienser:
Til ca. 10 champagneglass

1 liter appelsinjuice (uten fruktkjøtt)
250 g fryste bringebær
saften av en lime
100-150 g melis
3 dl Spirite (du vet, den derre brusen som det er lenge siden du har drukket…)

Hvis alkohol: Egnet sprit etter smak

Fremgangsmåte:

Ha appelsinjuice, bringebær, lime og melis i en bolle og miks det sammen med en stavmikser. Smak til med melis til du har den sødmen du foretrekker. Tilsett Sprite til slutt slik at du får den litt mussenderende følelsen. Smak til med alkohol hvis ønskelig. Du kan eventuelt eksperimentere med en annen juice, f. eks. ananas, tropisk eller eple.

Hele greia tar maks. 10 minutter å lage :-)

Nå er det på tide å ønske gjestene velkommen!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ranveig
    1. juni 2017 at 12:11

    Laget denne til 100 mann som er på lederkurs her i dag. Veldig god respons. Takk! :)

  • Legg inn en kommentar