Slow Food

#122: Jeg er takknemlig…

takknemlig

Jeg er takknemlig for at jeg har spist deilig middag på toppen av Kjerag med medbrakt champagne med ei fantastisk jente – min kone!

Jeg er takknemlig for at jeg har spist middag på Restaurant Noma i København – på verdens tredje beste restaurant spiser man som en konge og blir også behandlet som en :-)

Jeg er takknemlig for at mine foreldre har lært meg å sette pris på god mat og verdien av å lage mat fra bunnen av.

Jeg er takknemlig for at vår fantastiske datter allerede har arvet ekte matglede og fryder seg hver gang hun lager mat med oss…

Jeg er veldig takknemlig for den gangen jeg hadde husket å pakke all maten inn i en plastpose når parafinflasken begynte å lekke i tursekken min.

Jeg er takknemlig for at jeg har en kone som lar meg dyrke hobbyen min uten begrensninger og som aldri hever et øyelokk når hun ser de rare eksperimentene jeg holder på med i kjøleskapet.

Jeg er takknemlig for den gangen jeg leste en artikkel av Andreas Viestad som forandret livet mitt – uten Hr. Viestad hadde jeg aldri visst om molekylær gastronomi.

Jeg er takknemlig for alle vennene jeg har som lar meg snakke inn og ut og opp og ned om min matbesettelse – nesten alltid uten å virke uinteressert :-)

Jeg er takknemlig for alle tipsene jeg får på veien fra dem som er mye bedre og mer erfarne enn meg.

Jeg er takknemlig for at vi har venner som vil være med på lange kjøreturer for å prøve en ny restaurant.

Jeg er takknemlig for at jeg har klart og ikke bli en matsnobb selv etter all den gode maten jeg har spist – Wasa knekkebrød med smør og et stort glass iskald lettmelk er fremdeles en favoritt!

Jeg er takknemlig for at over 500 mennesker er innom matbloggen min hveruke og lar med dele min interesse med matglade og matgale mennesker over hele landet :-)

3 Comments

Legg inn en kommentar