Bilder,  Dessert

#130: Dessert til vår datter på 3 år…

I løpet av sine tre første leveår har vår fantastiske datter smakt på mer forskjellig mat enn det mange som er 10 ganger eldre har gjort. Både karri og chili-retter glir rett ned og det hun har heller ingen problemer med smakene surt og bittert. Dette gjør at vi ikke trenger å begrense oss noe særlig når vi lager mat hjemme, hverken på middags eller dessertfronten. Sitronpai har blitt en favoritt i vår lille familie, og her er et bilde fra dagens dessert. Den er spesialtilpasset gullet – hun er så glad i sommerfugler :-)

sommerfugl_dessert

2 Comments

  • mykstart

    Så kjempefin dessert! :-) Jeg har også barn som sluker det meste de får.. de har aldri blit sensurert med: Dette liker du nok ikke, dette er voksensmak osv. De gafler innpå med pizza med ansjos, oliven.. Og sushi er favoritt. Hvordan får dere det til , sier folk? Lar dem smake vel. Ikke bare en gang men om igjen og om igjen. Det skal innrømmes at minstemann på 6 nå er litt pinglete med ansjosen, og sterke ting om dagen.. men regner med at det er en periode. Jeg liker bloggen din bedre og bedre dess mer jeg leser. Har likt syn på mangt ser jeg.

Legg inn en kommentar