Bakst,  Snacks

#131: Snadderloff!

DSC_4183

Jeg har alltid likt litt godt snacks, og har etterhvert fått et ganske stort repetoar på snacks i mange forskjellige varianter. Den jeg skal dele med dere nå er en tilbakevendende favoritt som klarer seg meget bra på egenhånd, men som også er et meget bra tilbehør til skalldyr og supper. Dette trenger du:

Husk: formvarm ovnen til 200 grader.

1 formloff
50 g pinjekjerner
50 g parmesan-ost, revet
2 ts oregano
1 hvitløksfedd, finkuttet
1/2 ts pepper
1 ts paprika-pulver
150 g smør

1 stort stykke aluminiumsfolie

Kutt formloffen i like tykke skiver, men ikke kutt helt gjennom brødet – bare så det er ca. 1. cm ned til bunnen/skorpen. Ha de øvrige ingrediensene i en food-prosessor (matmølle på nynorsk) med kniv og bland sammen ingrediensene til en jevn masse.

Smør smør-blandingen på alle skivene. Pakk loffen godt inn i folie og stek den på varmluft i ca. 15 minutter.

Det smaker deilig! ;-)

2 Comments

Legg inn en kommentar