Diverse

#158: Hobbykokken i Maison Mat & Vin

13. oktober 2009

09MV5-Forside_blaa_endelig.indd
Det er et lite intervju med meg i den siste utgaven av Maison Mat & Vin som kom i salg i går. Intervjuet er på s. 21 under headingen «Nytt på nett». Jeg søker sjelden eller aldri oppmerksomhet rundt min egen person og opp gjennom årene har jeg som regel klart å få andre til å uttale seg når noe jeg har vært engasjert i har påkalt seg oppmerksomhet fra media.

Men med akkurat denne saken var det veldig lett å gjøre et unntak. Det er veldig gøy og veldig viktig å få lov til å være med å spre matglede til dem som stikker innom denne bloggen. Antallet besøkende har en bratt stigende kurve, og den vil forhåpentligvis bare fortsette å øke. Om den gjør det eller ei er forsåvidt uinteressant, siden jeg fortsetter med full styrke uansett, men det er kjempegøy å kunne nå ut til flest mulig mennesker.

Tusen takk til Maison Mat & Vin for å ha vist interesse og spesielt til journalist Hanne Stensvold (@sthanne på twitter) for et veldig godt gjennomført intervju. Det er fantastisk gøy å treffe på folk som er like engasjert som en selv og Hanne er absolutt en av dem.

Jeg har selvsagt lest denne utgaven allerede og kan anbefale det på det sterkeste – og det er ikke bare fordi jeg er med ;-) Så nok en gang tusen takk – jeg er litt stolt og veldig ydmyk.

Olav

Følg meg gjerne på twitter: @hobbykokken

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helle
  21. oktober 2009 at 16:04

  Hei Olav.

  Nettopp kjøpt meg og kastet meg over Maison Mat &Vin. I innlegget om deg var det avbildet en fantastisk nydelig kake (ostekake? med jordbær) i hjerteform. Har lett for å finne oppskriften både i bladet og på siden din, uten hell…. Kan du hjelpe meg?

  Helle

 • Legg inn en kommentar