Diverse

#176: Hobbykokken til MasterChef?

Skjermbilde 2009-11-09 kl. 18.10.13

I likhet med mange andre matbloggere rundt om i Norge ble jeg i går kontaktet av Rubicon TV/TV3 om jeg hadde lyst til å være med på deres nye storsatsing «Masterchef». Masterchef har gått i mange år både i USA og i England og har vært en helt utrolig stor sukssess i Australia de siste to årene. For å være med må man ikke være utdannet kokk eller jobbe profesjonelt med mat.

I løpet av kort tid skal det være audition-runder i Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim, og for meg er det jo mest naturlig å dra til Stavanger.

Jeg har aldri lagd mat for å imponere noen og oppmerksomhet rundt egen person er jeg heller ikke så veldig begeistret for. Men selv om jeg aldri har meldt meg på en reality-show tidligere så har jeg alltid sagt at MasterChef var noe jeg eventuelt kunne tenke meg å prøve.

Jeg har altså bestemt meg for å melde meg på og se hvor denne reisen tar meg. Første steg er å skrive en søknad hvor det skal stå navn og fremsgangsmåte på en rett jeg ønsker å servere i kvalifiseringsrunden, somi mitt tilfelle kommer til å gå i Stavanger. Jeg gleder meg til å dele denne opplevelsen med dere skal skal rapportere alle stegene på veien.

Følg med!

10 Comments

Legg inn en kommentar