Diverse

#176: Hobbykokken til MasterChef?

10. november 2009

Skjermbilde 2009-11-09 kl. 18.10.13

I likhet med mange andre matbloggere rundt om i Norge ble jeg i går kontaktet av Rubicon TV/TV3 om jeg hadde lyst til å være med på deres nye storsatsing «Masterchef». Masterchef har gått i mange år både i USA og i England og har vært en helt utrolig stor sukssess i Australia de siste to årene. For å være med må man ikke være utdannet kokk eller jobbe profesjonelt med mat.

I løpet av kort tid skal det være audition-runder i Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim, og for meg er det jo mest naturlig å dra til Stavanger.

Jeg har aldri lagd mat for å imponere noen og oppmerksomhet rundt egen person er jeg heller ikke så veldig begeistret for. Men selv om jeg aldri har meldt meg på en reality-show tidligere så har jeg alltid sagt at MasterChef var noe jeg eventuelt kunne tenke meg å prøve.

Jeg har altså bestemt meg for å melde meg på og se hvor denne reisen tar meg. Første steg er å skrive en søknad hvor det skal stå navn og fremsgangsmåte på en rett jeg ønsker å servere i kvalifiseringsrunden, somi mitt tilfelle kommer til å gå i Stavanger. Jeg gleder meg til å dele denne opplevelsen med dere skal skal rapportere alle stegene på veien.

Følg med!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Monkis
  10. november 2009 at 21:26

  Lykke til, kommer du videre skal vi heie på deg!

 • Reply
  hege
  11. november 2009 at 15:11

  Krysser fingrene i spenning! Hege

  • Reply
   admin
   11. november 2009 at 21:34

   Takk for det :-)

 • Reply
  Trine ;)
  11. november 2009 at 23:03

  Så morsomt at du stiller! Jeg har også fått forespørsel, men har bestemt meg for å ikke stille opp, selv om det hadde vært veldig gøy. Blir spennende å følge deg fremover, skal heie på deg! Lykke til med forberedelsene!

  Trine ;)

 • Reply
  mykstart
  11. november 2009 at 23:17

  Så utrolig kult da! Jeg skal heie på deg! HEIA HEIA!! ;-D

 • Reply
  Janne Marijke
  12. november 2009 at 00:43

  Heia deg, dette er spennende!! Dersom du kommer videre syns jeg du skal melde på 3-åringen som kjøkkenskriver utstyrt med tamagochi-kniven :)

  • Reply
   admin
   12. november 2009 at 00:49

   Tusen takk! Det skal jeg gjøre ;-)

 • Reply
  Anders
  16. november 2009 at 23:29

  Wow, spennende. Heier på deg.

  Skal følge med på dette om du går videre :)

 • Reply
  LizM
  21. november 2009 at 18:54

  Så kult at du blir med, jeg skal heie!

  Tror de hadde en massemønstring på mail blant matbloggere, men jeg har desverre ikke tid!

  PS: Men hvorfor spørsmål om sivilstand på skjemaet, hehe… Kokkefarmungkaren??

  Lykke til!!! Hils HannePanne, hvis du er inn til Oslo en gang kan vi jo forsøke å få samlet en gjeng til ett glass vin?

 • Reply
  Kingo
  13. desember 2009 at 20:36

  Hvordan gikk det?

 • Legg inn en kommentar