Hobbykokken til MasterChef?

Skjermbilde 2009-11-09 kl. 18.10.13

I likhet med mange andre matbloggere rundt om i Norge ble jeg i går kontaktet av Rubicon TV/TV3 om jeg hadde lyst til å være med på deres nye storsatsing «Masterchef». Masterchef har gått i mange år både i USA og i England og har vært en helt utrolig stor sukssess i Australia de siste to årene. For å være med må man ikke være utdannet kokk eller jobbe profesjonelt med mat.

I løpet av kort tid skal det være audition-runder i Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim, og for meg er det jo mest naturlig å dra til Stavanger.

Jeg har aldri lagd mat for å imponere noen og oppmerksomhet rundt egen person er jeg heller ikke så veldig begeistret for. Men selv om jeg aldri har meldt meg på en reality-show tidligere så har jeg alltid sagt at MasterChef var noe jeg eventuelt kunne tenke meg å prøve.

Jeg har altså bestemt meg for å melde meg på og se hvor denne reisen tar meg. Første steg er å skrive en søknad hvor det skal stå navn og fremsgangsmåte på en rett jeg ønsker å servere i kvalifiseringsrunden, somi mitt tilfelle kommer til å gå i Stavanger. Jeg gleder meg til å dele denne opplevelsen med dere skal skal rapportere alle stegene på veien.

Følg med!

10 Responses to Hobbykokken til MasterChef?

 1. Monkis

  Lykke til, kommer du videre skal vi heie på deg!

 2. hege

  Krysser fingrene i spenning! Hege

  • admin

   Takk for det :-)

 3. Trine ;)

  Så morsomt at du stiller! Jeg har også fått forespørsel, men har bestemt meg for å ikke stille opp, selv om det hadde vært veldig gøy. Blir spennende å følge deg fremover, skal heie på deg! Lykke til med forberedelsene!

  Trine ;)

 4. mykstart

  Så utrolig kult da! Jeg skal heie på deg! HEIA HEIA!! ;-D

 5. Janne Marijke

  Heia deg, dette er spennende!! Dersom du kommer videre syns jeg du skal melde på 3-åringen som kjøkkenskriver utstyrt med tamagochi-kniven :)

  • admin

   Tusen takk! Det skal jeg gjøre ;-)

 6. Anders

  Wow, spennende. Heier på deg.

  Skal følge med på dette om du går videre :)

 7. LizM

  Så kult at du blir med, jeg skal heie!

  Tror de hadde en massemønstring på mail blant matbloggere, men jeg har desverre ikke tid!

  PS: Men hvorfor spørsmål om sivilstand på skjemaet, hehe… Kokkefarmungkaren??

  Lykke til!!! Hils HannePanne, hvis du er inn til Oslo en gang kan vi jo forsøke å få samlet en gjeng til ett glass vin?

 8. Kingo

  Hvordan gikk det?

Legg inn en kommentar