Konkurranse

quiz

I forbindelse med produkt-testen i artikkelen under, har skarpekniver.com levert 3 turkniver som jeg skal gi vekk som premier, jfr. betingelsene jeg har satt for produkttesting. Som du kan lese artikkelen var jeg veldig fornøyd med kniven, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid.
Konkurransen er nå avsluttet :-)

Konkurransen finner du her:

Kjøkken-quiz

Konkurransen avsluttes på søndag 6. desember kl. 20.00. Vinneren annonseres her på hobbykokken.no mandag 7. desember kl. 12. De tre vinnerne trekkes ut blant dem som har alle riktige svar og og premien sendes ut samme dag. Jeg offentliggjør kun navn på vinnerne på siden, ingen annen informasjon. Jeg tar også kontakt med vinnerne på e-post.

Dette blir gøy – lykke til!

Hilsen Olav

Jeg anbefaler dette også:

3 comments

 1. Hei og H

  Har «nettopp» oppdaget bloggen din, og det var jammen på tide ;-)

  Håper du, når konkurransen er ferdig, legger ut en fasit…

  Var spesielt et spm eg syntes var vanskelig å finne ut av, og skal eg få «ro i sjela» (på sikt) må eg finne ut av kva som var rett…

  Ha ein smaksrik dag!

  mvh

  Kjetil

Legg inn en kommentar