Uncategorized

#192: Ikke denne gang…

4. desember 2009

masterchef_logo

Jeg har tidligere annonsert min deltakelse på MasterChef som begynner på TV3 på nyåret. Etter å ha sett programmet på BBC Food var jeg svært entusiastisk om å delta, men det går dessverre ikke denne gangen. Det viser seg at konseptet TV3 skal bruke er fra Australia og er ganske anderledes enn det jeg har sett tidligere. Det er mye mer omfattende, og hvis jeg hadde klart å gå videre fra uttaket i Stavanger så ville de ha innbært at jeg måtte ha bodd 12 uker i Oslo. Det har jeg hverken lyst eller anledning til. Tusen takk til alle som har heiet på meg så langt og lagt igjen fine og støttende kommentarer her på bloggen. MasterChef blir garantert kjempebra og jeg gleder meg til å se på :-)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Line
  8. desember 2009 at 00:27

  Trenger ikke være 12 uker i Oslo.
  Jeg kom videre fra Stavanger og da var ungenting er bestemt enda, men det var snakk om 3 dager i uken.. så lenge man kommer seg videre.. og det er jo heller ikke så sikkert ;)
  synd du ikke ble med da…

  • Reply
   admin
   8. desember 2009 at 09:24

   Det var i hvertfall det jeg ble fortalt da jeg ble kontaktet av produksjonsselskapet. Gratulerer så mye og lykke til! ;-D

  Leave a Reply