Uncategorized

#194: Bursdagsfest på hobbykokken.no!

10. desember 2009

kake

I dag er det nøyaktig 3 år siden jeg startet min egen matblogg – hurra!!! Jeg har bakt og lagd mat siden jeg var ti år gammel, så til neste år har jeg faktisk 25-års jubileum som utøver av verden gøyeste hobby. Jeg er også veldig data-interessert, så dette er jo en fantastisk mulighet til å kombinere to lidenskaper.

Jeg begynte med bloggen for å gjøre det lettere for vennene mine å få tak i oppskriftene mine, og jeg hadde ingen ambisjoner om å nå ut til andre enn de jeg kjenner personling. Men besøkstallene har økt jevnt og trutt og etter at jeg la over til wordpress og domenet hobbykokken.no, så har det tatt litt av for å si det mildt. Det har også gitt meg noen veldig fine muligheter, bl. a. har jeg begynt å skrive for dinmat.no.

Det er ingenting som er så gøy som å dele sin interesse med andre, og gjennom denne kommentarene på denne bloggen og twitter (@hobbykokken) lærer jeg mer om mat enn noen gang. At jeg i tillegg får lov til å gi andre noen tips med på veien er jo bare en fin bonus.

Så tusen takk til alle sammen som som leser bloggen min – dette er bare begynnelsen….

Olav

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Fredrik Nordahl
  10. desember 2009 at 16:51

  grattis med dagen!
  bloggen din er strøken, mann! moro, og ikke minst nyttig å lese!

 • Reply
  Torill Ramberg
  10. desember 2009 at 16:57

  Gratulerer med dagen! Flott blogg. Gleder meg til å følge den videre :-)

 • Reply
  hege
  10. desember 2009 at 18:56

  Gratulerer med dagen! Du fortjener en mengde superlativer…..Hege

 • Legg inn en kommentar