Bursdagsfest på hobbykokken.no!

kake

I dag er det nøyaktig 3 år siden jeg startet min egen matblogg – hurra!!! Jeg har bakt og lagd mat siden jeg var ti år gammel, så til neste år har jeg faktisk 25-års jubileum som utøver av verden gøyeste hobby. Jeg er også veldig data-interessert, så dette er jo en fantastisk mulighet til å kombinere to lidenskaper.

Jeg begynte med bloggen for å gjøre det lettere for vennene mine å få tak i oppskriftene mine, og jeg hadde ingen ambisjoner om å nå ut til andre enn de jeg kjenner personling. Men besøkstallene har økt jevnt og trutt og etter at jeg la over til wordpress og domenet hobbykokken.no, så har det tatt litt av for å si det mildt. Det har også gitt meg noen veldig fine muligheter, bl. a. har jeg begynt å skrive for dinmat.no.

Det er ingenting som er så gøy som å dele sin interesse med andre, og gjennom denne kommentarene på denne bloggen og twitter (@hobbykokken) lærer jeg mer om mat enn noen gang. At jeg i tillegg får lov til å gi andre noen tips med på veien er jo bare en fin bonus.

Så tusen takk til alle sammen som som leser bloggen min – dette er bare begynnelsen….

Olav

3 Responses to Bursdagsfest på hobbykokken.no!

 1. Fredrik Nordahl

  grattis med dagen!
  bloggen din er strøken, mann! moro, og ikke minst nyttig å lese!

 2. Torill Ramberg

  Gratulerer med dagen! Flott blogg. Gleder meg til å følge den videre :-)

 3. hege

  Gratulerer med dagen! Du fortjener en mengde superlativer…..Hege

Legg inn en kommentar