Uncategorized

#207: Norske matblogger i vinden

Norske matblogger er i vinden som aldri før. Maison Mat & Vin skrev om norske matblogger flere ganger i året som gikk og i går var det Aftenposten sin tur. Journalist Yngve Ekern setter jeg alltid pris på å lese, så da han tok kontakt og ville skrive om blant annet hobbykokken.no, så var det jo selvsagt veldig hyggelig.

Jeg er for gammel og har opplevd for mye spennende i livet mitt til å bli yr av glede og spenning ved å bli interevjuet, men jeg satt allikevel stor pris på det. Ikke på egne vegne, men fordi det er enda et viktig steg på veien videre til å spre matglede og til å få folk til å forstå hvor mye av samfunnet som blir påvirket av hva vi setter på middagsbordet hver dag.

Jeg blir glad og stolt når andre enn min mor sier at jeg er med på å spre matglede til andre. Som jeg har skrevet om tidligere har noen av de største opplevelsene i livet mitt vært knyttet til mat, og det er svært takknemlig for. Det er heldigvis ikke bare meg som sprer matglede her på nett – vi er mange og vi blir stadig flere. Hvis du er ganske ny for bloggverdenen har jeg lagd en liste over andre matglade mennesker som gjerne vil dele sin matglede med deg:

Lekkermunn
Bitesize
Andreas Viestad
Vaffelhjerte
Ordentligmat
Khymos
Mat med Monkis
Halvtomtglass
Pepperkverna
Mammaberitsmat
Grys kjøkkenskriverier
Trines mektige matblogg
Epistel
KraftByrå
Yngve Ekern
All About Eva
Spiseplikt
Veggie in Norway
StrezzaFoods
Himmelfall
Den glade kokk
Hobbykokken
Matmannen
Krembolle
Jon Lien
Mammas kokebok

Ta deg god tid og finn din favoritt – eller kanskje du finner flere?

Matglad hilsen fra hobbykokken Olav

7 Comments

Legg inn en kommentar