Uncategorized

#207: Norske matblogger i vinden

9. januar 2010

Norske matblogger er i vinden som aldri før. Maison Mat & Vin skrev om norske matblogger flere ganger i året som gikk og i går var det Aftenposten sin tur. Journalist Yngve Ekern setter jeg alltid pris på å lese, så da han tok kontakt og ville skrive om blant annet hobbykokken.no, så var det jo selvsagt veldig hyggelig.

Jeg er for gammel og har opplevd for mye spennende i livet mitt til å bli yr av glede og spenning ved å bli interevjuet, men jeg satt allikevel stor pris på det. Ikke på egne vegne, men fordi det er enda et viktig steg på veien videre til å spre matglede og til å få folk til å forstå hvor mye av samfunnet som blir påvirket av hva vi setter på middagsbordet hver dag.

Jeg blir glad og stolt når andre enn min mor sier at jeg er med på å spre matglede til andre. Som jeg har skrevet om tidligere har noen av de største opplevelsene i livet mitt vært knyttet til mat, og det er svært takknemlig for. Det er heldigvis ikke bare meg som sprer matglede her på nett – vi er mange og vi blir stadig flere. Hvis du er ganske ny for bloggverdenen har jeg lagd en liste over andre matglade mennesker som gjerne vil dele sin matglede med deg:

Lekkermunn
Bitesize
Andreas Viestad
Vaffelhjerte
Ordentligmat
Khymos
Mat med Monkis
Halvtomtglass
Pepperkverna
Mammaberitsmat
Grys kjøkkenskriverier
Trines mektige matblogg
Epistel
KraftByrå
Yngve Ekern
All About Eva
Spiseplikt
Veggie in Norway
StrezzaFoods
Himmelfall
Den glade kokk
Hobbykokken
Matmannen
Krembolle
Jon Lien
Mammas kokebok

Ta deg god tid og finn din favoritt – eller kanskje du finner flere?

Matglad hilsen fra hobbykokken Olav

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Morten Pedersen
  15. januar 2010 at 21:08

  Hei, flott liste jeg vil ta en titt og se om det er noe som frister.

  • Reply
   admin
   16. januar 2010 at 07:18

   Her er det mange godsaker :-D

 • Reply
  siv anita pettersen
  23. mai 2010 at 04:23

  Jeg startet også en matblogg i begynnelsen av 2010! :)

  http://swimzys-matblogg.blogspot.com/

  Og takk for masse tips, her kommer jeg til å kose meg med å titte igjennom bloggene:)

 • Reply
  Kjersti
  20. september 2010 at 14:35

  Hei.

  Jeg har også en blogg: http://kjerstitilhverdags.blogspot.com/

  Mvh Kjersti.

 • Reply
  Kathrine
  22. oktober 2010 at 16:44

  Hei! Jeg har også en matblogg, dog for personer som må leve på diett uten gluten og melk :) Men selvfølgelig åpen for alle andre også!

 • Reply
  Thomas Heimdal
  7. januar 2011 at 18:41

  Begynte i går med min blogg. Den tar for seg i hovedsak det kulinariske, det er det jeg liker å lese om, men kommer til og lage litt forskjellige raske retter for folk i farta… Så hvorfor ikke følge med videre?

  Mvh
  t.Heimdal

 • Reply
  Norske matblogger | TRINEs MATblogg
  30. januar 2011 at 12:57

  […] matbloggere har tidligere laget tilsvarende oversikt, se feks Hobbykokken. Ordentlig mat har gitt en oversikt over norske ”matfolk” på Twitter, se her. […]

 • Legg inn en kommentar