Varm kyllingsalat

Dette er en av min kone favoritt-retter og en av de få tingene her i huset jeg ikke får lov til å lage. Derfor har jeg bedt henne om oppskriften og den kommer her.
2 personer:
1 stk kyllingbryst
1 håndfull ruccola-salat
100 g pasta
10 stk cherrytomater, kuttet i fire
1/4 agurk
1/2 pakke sukkererter
Krutonger av 3 skiver brød
2 champinonger
Rømmedressing, gjerne tzatziki

Fremgangsmåte:

  • Del kyllingbrystet i biter og stek det i litt olje på middels sterk varme, ca. 5 min.
  • Vask ruccola-salaten
  • Kok opp 100 g pasta etter anvisning på pakken
  • Vask cherrytomatene og del dem i fire.
  • Vask agurken og del den  i små biter.
  • Vask sukkerertene og del dem i biter.
  • Del brødskivene i like store biter og stek dem i litt olje på middels sterk varme til de blir gyldenbrune, ca. 5-8 minutt.
  • Rense soppen og kutt i skiver. Stekes i litt olivenolje på middels sterk varme i 5-7 minutt.
  • Serveres med valgfri rømmedressing, gjerne tzatziki.
  • Bland sammen alle ingrediensene og ha dressing over.

Kryss fingrene og server!

Jeg anbefaler dette også:

2 comments

Legg inn en kommentar