Diverse

#238: Hjelp! Jeg har et (wordpress) problem…

Jeg er typen som sjelden eller aldri leser bruksanvisninger og som liker å få ting til selv, uten å spørre om hjelp. Denne gangen må jeg imidlertid krype til korset og håpe på at jeg har noen wordpress-kyndige lesere som kan hjelpe meg…

Her er problemet:

Nederst på sidene står det «<<Older entries» for å komme inn på sidene man har skrevet tidligere. Når man trykker på den knappen for forsiden blir man sendt til siden «http://hobbykokken.no/page/2/» – so far so good.

Problemene oppstår imidlertid når man skal trykke en gang til på «<<Older entries» på side 2. Man skulle jo tro av adressen den da peker videre til er «http://hobbykokken.no/page/3/» men det er det altså ikke. Den peker bare til seg selv, altså «http://hobbykokken.no/page/2/». Hvis noen vet hvordan jeg kan fikse dette hadde jeg satt stor pris på en tilbakemelding enten i kommentar-feltet eller på mail: olav@hobbykokken.no.

På forhånd takk!

One Comment

  • Øydis

    Hei,
    På min blogg går den nemlig til …page/3… Dette er kanskje noe lokalt hos deg? Test bloggen min evnt. andre wordpressblogger for dette.. Har du prøvd å manuelt skrive inn /3/ da, for å se om den åpnes?

Legg inn en kommentar