Tips og triks

#249: Hvordan unngå snerk…

19. september 2010

Tips: Det finnes en veldig enkel måte å unngå snerk på når man skal oppbevare/kjøle ned hvit saus, risgrøt/riskrem eller liknende. Ikke bare ta plastfilm over, med dytt den helt ned på massen du skal kjøle ned. Det er jo nemlig luft som gjør at det øverste laget tørker og det dannes snerk, så på denne måten kvitter du deg helt med problemet :-D

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    swimzy
    20. september 2010 at 18:50

    takk for så flott tips :)

  • Reply
    ina
    24. september 2010 at 19:22

    Jeg gjør det samme med guacomole – da blir den ikke brun….

    • Reply
      Olav Birkeland
      24. september 2010 at 21:33

      Der kan man bare se, ja ;-) Enda et godt tips – tusen takk :-D

    • Reply
      Olav Birkeland
      24. september 2010 at 21:33

      Der kan man bare se, ja ;-) Enda et godt tips – tusen takk :-D

    Legg inn en kommentar