Norske matblogger – oppdatering

28. oktober 2009 lagde jeg en liste over norske matblogger. Vel, det har kommet til mange siden da, så nå ber jeg om din hjelp til å oppdatere listen. Bruk kommentar-feltet eller send meg en e-post til olav@hobbykoken.no.

Dette er overhodet ikke noen form for rangeringsliste og bloggene står i ikke-prioritert rekkefølge:

Lekkermunn
Bitesize
Andreas Viestad
Vaffelhjerte
Ordentligmat
Khymos
Mat med Monkis
Halvtomtglass
Pepperkverna
Mammaberitsmat
Grys kjøkkenskriverier
Trines mektige matblogg
Epistel
KraftByrå
Yngve Ekern
All About Eva
Spiseplikt
Veggie in Norway
StrezzaFoods
Himmelfall
Den glade kokk
Hobbykokken
Matmannen
Matbloggen fra Aldariel
Café Lemonia
Kjersti til hverdags
Havnesiden
Mammas kokebok
Et lite land
Mat på bordet
Krembolle
100% naturlig
HeiaMat.no
Lars Spiser, drikker og synser
Sunn Middag
Annica om mat

Jeg anbefaler dette også:

14 comments

 1. Heisann du

  Jeg ser med glede at du har brukt siden vår til bildet som følger denne posten. Men jeg ser med forferdelse at du har glemt å lage link til sida vår. :-(

  Ellers topp med lister, er mange fine blogger der ute som kanskje ikke er like lette å finne frem til.

 2. Hei,

  Her har du meg:)

  Relativt ny på blogging men desto lenger erfaring med å lage mat fra bunnen av:)

  Blogger om mat (og drinks) i stort sett hver dag.

  Gøy med mange fine matblogger!

  Hilsen
  Annica

 3. Hei Olav!
  Så fin blogg du har, og så hyggelig at du har oppdaget bloggen min og at du har linket til den! :-) Oppdaget at det var kommet trafikk inn fra denne siden, og da fant jeg siden din. Kjente den dessverre ikke fra før. Men for en en fin blogg, denne skal jeg begynne å lese. Jeg legger også inn link til din blogg fra min :-) Håper du får en fin helg, med gode matopplevelser! :-)
  Beste hilsen Ingunn
  fra minmiddag.no

Legg inn en kommentar