Diverse

#255: Super-duper service!

For ca. 8 år siden kjøpte jeg en stavmikser kalt Bamix Swiss Line. Til hjemmebruk tar jeg ikke særlig hardt i hvis jeg sier at det er den beste stavmikseren på markedet, noe den også burde være tatt i betraktning at det er den i særklasse dyreste også. Den har tjent meg trofast siden 2002, men forleden sviktet den…

Når det gjelder kvaliteten på ting som går på strøm har jeg forlengst forstått at den faktiske kvaliteten på det man kjøper bare utgjør halvparten av det totale kvalitetesbildet. Det er når ting går galt, og det gjør det jo dessverre med jevne mellomrom på elektriske duppeditter, at man får muligheten til å teste noe som er minst like viktig som selve byggkvaliteten og det er selvsagt servicen til dem du har kjøpt den av.

Jeg har aldri hørt om noen som har vært misfornøyd med sin Bamix og jeg vet at rundt omkring finnes det folk som har brukt Bamix´en sin i over 30 år uten feil. Da jeg tok kontakt med importøren, Løkken Trading, uttrykte de forundring over at noe var gått galt. Denne forundringen var riktignok mer av faglig interesse enn et ønske om å ikke yte service.

Jeg fikk beskjed om å sende den til dem slik at de kunne se på den. Da jeg ba om adressen deres ville de faktisk ikke gi den til meg i første omgang. Her er nemlig service-nivået så høyt at de heller ville sende meg en ferdigbetalt pakke-lapp slik at jeg ikke skulle ha noen utgifter ved reklamasjonen – wow!

Jeg fikk kjapt beskjed om at de ikke utførte reparasjoner på Bamix i Norge og at de derfor kom til å sende meg en ny. To dager etterpå var Bamixen tilbake i sitte rette miljø og en kjempefornøyd eier kunne forsette der han slapp…
___

Som en hyllest til Bamix legger jeg her inn en demonstrasjonsvideo med selveste Gordon Ramsay hvor han lager majones med sin Bamix:

5 Comments

Legg inn en kommentar