Drikke

#302: På plass, Lassi(e)!

Jeg var langt inne i tenårene før jeg visste at Lassi(e) kunne være noe annet enn en hund med sitt eget TV-program på 70-tallene. Lassi er indernes svar på smoothie og er helt utrolig lett å lage. Den lages i et utall varianter hvor kanskje mango er den vanligste varianten. Akkurat den varianten jeg skal vise her er utrolig enkel og lage, men den er også veldig god: Fersken lassi. Til 3-4 glass trenger du bare tre ingredienser:

1 stor beger yoghurt naturell
1 stor boks hermetisk fersken, hell fra sukkerlaken
1 stor neve isbiter.

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør på middels hastighet i ca. 1 minutt, til blandingen er helt jevn og server!

 

Enjoy!

One Comment

  • Lars Martin

    Nå blir man jo rent nostalgisk her.

    Ingenting er som å lene seg tilbake med en iskald lassi med sesongens frukter og hjemmelaget yoghurt (som kanskje har fått så bittelitt for lenge), plukket bak gjestehuset (kua står der også), mens man skuer utover de øvre delene av Dharamsala og Himalaya. Men det er skikkelig digg å lage en her hjemme også.

Legg inn en kommentar