Hobbykokken i Aftenposten

I dag har jeg vært vikar for Yngve Ekern i Aftenposten med en liten artikkel om mat på tur. Det var kjempegøy og bli spurt og enda gøyere å skrive det. Jeg søker i utgangspunktet ikke så mye oppmerksomhet, men akkurat når det gjelder mat og matglede er det noe som er veldig gøy å dele med andre.

Jeg er også veldig opptatt av at ting skal være ordentlig og derfor må jeg bare få skrevet ned følgende: Ved det som må være en glipp fra Aftenpostens side har fotografen til artikkelen ikke blitt kredietert. Det er dumt og jeg håper at det er mulig å korrigere feilen ved en senere anledning. Jeg må i hvertfall få rettet en stor takk til fotograf Peder Austrud som tok alle bildene til artikkelen.

Håper dere prøver noen av oppskriftene – jeg kommer til legge dem ut på bloggen i løpet av neste uke.

Ha en stålende lørdag!

4 Responses to Hobbykokken i Aftenposten

  1. ina

    Superfin artikkel i Aposten idag! Inspirerende sandwicher! Og du har helt rett – man bør absolut lage egen mat før man legger ut på tur. Jeg føler meg rett og slett uvel når hungeren har tvunget meg inn i en bensinstasjon og må ty til en slapp, smakløs baguett….

  2. Eva

    Skulle ønske du hadde noen tips til vegetarsandwich i artikkelen, men den var jo veldig fin å se på, da :)

  3. Anders

    Ble den lagt ut digitalt?

Legg inn en kommentar