Ukategorisert

#325: Matbloggsentralen – ukas blogganbefaling

Jeg leser mange matblogger i løpet av en uke og RSS-leseren min er stappfull av godsaker fra Norge og utlandet. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på at jeg deler disse så derfor begynner jeg herved med spalten ukas blogganbefaling hver fredag.

Først ut er matbloggsentralen.com som er drevet av Ina & Ina (eller 2x Ina som jeg kaller dem) fra henholdsvis kjøkkentjeneste.no og matpaabordet.com. Dette er et kjempebra initiativ og de har som seg som ambisiøst mål å samle alle matbloggene i Norge. Dette er ikke en portal som den matprat.no nylig lanserte, men en side hvor alle norske matblogger kan bli lenket til. Hobbykokken.no er stolt medlem av matbloggsentralen.

Det har også mange forskjellige aktiviteter på siden, så dette er et veldig godt utgangspunkt hvis du vil utforske norske matblogger. Her er den altså:

Matbloggsentralen.com

 

God helg!

 

 

Legg inn en kommentar