Diverse

#356: Gratis reklame for bloggen din på hobbykokken.no

Dette er det sjette året jeg har hatt denne matbloggen og jeg er veldig glad og takknemlig for alle de mulighetene det har gitt meg og alle de matglade menneskene jeg har kommet i kontakt med. Da jeg begynte i 2006 var det knapt noen andre i Norge som drev med matblogging og det er utrolig spennende å  se hvor fort utviklingen har gått.

Jeg er helt sikker på at antallet norske matblogger i Norge for lengst har passert tusen og det kommer stadig flere til. Jeg er veldig glad for den fine utviklingen vi har for tiden og i den forbindelse vil jeg gjerne komme med mitt beskjedne bidrag til at dette kan vokse ytterligere.

Med stadig økende besøkstall vil jeg derfor tilby alle som har en matblogg gratis annonseplass på min blogg i en uke. Jeg kommer til å merke det som «Ukas blogganbefaling» og i tillegg til bilde av bloggen din kommer det selvsagt til å være lenket direkte til den – den blir plassert nederst i høyre kolonne. Jeg har imidlertid noen svært enkle krav til deg eller dere som er interessert:

 • Du kan ikke ha blogget lenger enn et år – dette for å sikre at nye bloggere skal slippe til.
 • Du må publisere (minst) et nytt blogginnlegg den uka du er lagt ut som «Ukas blogganbefaling» hos meg.
 • .. du må være grei og snill, men for øvrig kan du gjøre som du vil ..

Det vi gjør i praksis er at du rett og slett sender meg en e-post hvis du er interessert, så tar vi det derfra. Jeg kommer ikke til å foreta noen kvalitetsvurderinger av de bloggene som vil være med, så jeg legger bare anbefalingene ut i den rekkefølgen de kommer inn.

For å komme litt i gang har jeg selv valgt ut den aller første «Ukas blogganbefaling» og det er mine meget gode matbloggkollegaer Ina & Ina, som står bak det fantastiske initiativet Matbloggsentralen.com. Matbloggsentralen er uten tvil det beste som skjedde det norske matbloggmiljøet i privat regi så langt og jeg benytter enhver anledning jeg har til å snakke godt om den.

Gleder meg til å høre fra dere!

Olav, aka Hobbykokken

7 Comments

 • ina & ina

  Heldigvis leste jeg hele innlegget ditt for jeg holdt på å sende en mail med det samme og spørre om Matbloggsentralen kunne få lov til å få en uke med reklameplass!
  Men, du har jo kommet oss i forkjøpet :)
  Tusen takk – kjemephyggelig, vi trenger all den gode omtalen vi kan få!

 • ina & ina

  Heldigvis leste jeg hele innlegget ditt, for jeg holdt på å skrive en mail til deg med det samme og spørre om ikke Matbloggsentralen kunne få reklameplass på den fine bloggen din :)
  Men, du har jo kommet oss i forkjøpet! Tusen takk – alltid veldig takknemlig for all god reklame vi kan få :)

 • Hege

  Kjempekoselig av deg og gi oss en slik mulighet, takker og bukker…
  …mail er sendt…
  og benytter forøvrig anledningen til å si at du har en veldig flott og lærerik blogg !!

 • Elizabeth

  Tusen takk for tilbudet! Jeg er ganske fersk (og ivrig) så dette høres bra ut. Jeg vet ikke hvor mange som er innom bloggen min…på andre wordpressblogger jeg har/hatt kan jeg lese statistikk, men den funksjonen har jeg ikke funnet på matbloggsiden min. Hmm…Okke som, sender en mail :-)

 • Rune

  Supert tiltak! Takket være din entusiasme for trykkoking, har jeg selv oppdaget denne fantastiske verdenen :) Og for ikke å snakke om diverse linker til litt mer «nerdete» matsider – matlaging på molekylært nivå er rett og slett kult!

Legg inn en kommentar