Hobbykokken på God morgen Norge

I dag var jeg gjest på Wenches kjøkken på God morgen Norge på TV2 hvor tema var trykkoking.  Det var veldig gøy å få lov til å være med og det var en 100% hyggelig opplevelse fra jeg gikk inn døra til TV2 på Karl Johan til jeg forlot åstedet 3 timer senere.

For de som ikke fikk det med seg kan dere se det her:

Wenche lager mat på nytt og spennende vis

Det var første gang jeg har vært på TV og utrolig nok var jeg ikke nervøs i det hele tatt. Dette var nok hovedsakelig på grunn av at alle de ansatte i produksjonen av GMN er veldig hyggelige og profesjonelle og ikke minst tryggheten man får med å ha Norges mest erfarne TV-kokk stående ved siden av seg. Og for dere som lurer: Ja, hun er minst like hyggelig i virkeligheten som hun virker på TV…

Jeg anbefaler dette også:

9 comments

  1. Gøy! Morsomt at Wenche griper fatt i trykkoking på GMN. Kanskje flere medlemmer i trykkokerklubben. Ellers inspirerte du meg til å sjekke om klippet fra mitt besøk hos Wenche fortsatt ligger ute, og det gjør det jammen. Har laget en liten bloggpost om det, takket være deg! http://www.friekaker.no/?p=461

  2. Veldig morsomt å se! Du gjør deg bra på tv :) Også er det så morsomt å høre hvordan folk prater, vet jo at du er fra Sørlandet, men i hodet mitt snakker alle i blogglandia bokmål :P

  3. Congrats! Dette var supergøy, Olav! Du er er jo sindigheten sjøl, selv med sprutende lapskaus og illsint damp ;-) Men så er du jo ikke sørlending uten grunn ;-)

    1. Takk for det, Anne Cathrine ;-) En ekte Sørlending kan jo ikke blitt satt ut av spill bare for litt vanndamp ;-) Når jeg har problemer med noe tenker jeg jo bare «Hva ville AC ha gjort?» ;-)

    1. hehe.. Takk for det. Jeg er jo tross alt Sørlending – vi er genetisk programmert til å være sindige ;-)

      Alle tidene er fullt trykk, ja. Skal skrive en mail til dem å be dem om å presisere det…

Legg inn en kommentar