Media

#378: Trykkoking i D2

I går var det et intervju med meg om trykkoking i D2. Før jul ble jeg kontaktet av en journalist i Dagens Næringslivs fredagsbilag D2. Henvendelsen gjaldt innlegget «2012: Trykkokerens år» som jeg hadde skrevet noen uker før. Jeg er egentlig ikke glad for oppmerksomhet rundt min person, men når jeg fikk mulighet til å snakke om et av mine store hjertebarn for tiden, så var jeg ikke vanskelig å be.

Med to trykkokere i bagasjen dro jeg inn til Oslo i slutten av januar og hadde en fantastisk dag med journalist Per Risnes og fotograf  Jimmy Linus. All ingrediensene (pun intended) for at dette skulle bli en kjempefin artikkel var på plass:

  • 1 stk superhyggelig og matglad journalist. Journalist Per Risnes har sin egen matblogg og har skrevet flere kokebøker allerede. Vi lagde mye mat sammen og man føler seg virkelig i trygge hender når journalisten som skal intervjue deg er minst like interessert i mat som deg selv.
  • 1 stk 2 meter høy svensk stjernefotograf. Jimmy Linus har du kanskje ikke hørt om før, men hvis du er interessert i mat har du garantert sett bildene hans før. Han har tatt bilder til flere norske matblader og har også tatt bildene til hjemmesiden til stjernerestauranten Maaemo og du blir garantert sulten av å se bildene hans.
  • Norges beste lokaler. Vi var så heldige å få låne de fantastiske lokalene til Matprat.no for dagen. Det er her alle TV-reklamene til matprat blir spilt inn og alle bildene til oppskriftene som ligger på matprat.no blir også tatt her. Jeg er veldig takknemlig for at vi fikk låne disse lokalene for dagen.

Jeg oppfordrer alle til å lese artikkelen og melde seg inn i trykkoking-gruppa på Facebook: facebook.com/trykkoking. Her er det mange andre matglade mennesker som er kjempeflinke til å dele oppskrifter og råd om utstyr.

Status for «Trykkokerens år» er at det nå i april ser riktig så bra ut. Med innslag på God Morgen Norge og nå denne artikkelen i D2 er det mange som har mottatt trykkoker-budskapet. Jeg kommer til å fortsette med å legge ut trykkoker-oppskrifter her på bloggen med jevne mellomrom, men jeg fortsetter selvsagt med å skrive om andre ting også.

Hvis du har eller vil kjøpe en trykkoker vil jeg helhjertet anbefale denne siden som er 100% dedikert til trykkoking:

Hippressurecooking.com

Hvis det er noen som har spørsmål om trykkoking er det bare å legge igjen et spørsmål i kommentar-feltet, så skal jeg svare fortløpende etter beste evne.

trykk-koking 04-20-12 D2 TRYKKOKER

11 Comments

Legg inn en kommentar