Media

#378: Trykkoking i D2

21. april 2012

I går var det et intervju med meg om trykkoking i D2. Før jul ble jeg kontaktet av en journalist i Dagens Næringslivs fredagsbilag D2. Henvendelsen gjaldt innlegget «2012: Trykkokerens år» som jeg hadde skrevet noen uker før. Jeg er egentlig ikke glad for oppmerksomhet rundt min person, men når jeg fikk mulighet til å snakke om et av mine store hjertebarn for tiden, så var jeg ikke vanskelig å be.

Med to trykkokere i bagasjen dro jeg inn til Oslo i slutten av januar og hadde en fantastisk dag med journalist Per Risnes og fotograf  Jimmy Linus. All ingrediensene (pun intended) for at dette skulle bli en kjempefin artikkel var på plass:

 • 1 stk superhyggelig og matglad journalist. Journalist Per Risnes har sin egen matblogg og har skrevet flere kokebøker allerede. Vi lagde mye mat sammen og man føler seg virkelig i trygge hender når journalisten som skal intervjue deg er minst like interessert i mat som deg selv.
 • 1 stk 2 meter høy svensk stjernefotograf. Jimmy Linus har du kanskje ikke hørt om før, men hvis du er interessert i mat har du garantert sett bildene hans før. Han har tatt bilder til flere norske matblader og har også tatt bildene til hjemmesiden til stjernerestauranten Maaemo og du blir garantert sulten av å se bildene hans.
 • Norges beste lokaler. Vi var så heldige å få låne de fantastiske lokalene til Matprat.no for dagen. Det er her alle TV-reklamene til matprat blir spilt inn og alle bildene til oppskriftene som ligger på matprat.no blir også tatt her. Jeg er veldig takknemlig for at vi fikk låne disse lokalene for dagen.

Jeg oppfordrer alle til å lese artikkelen og melde seg inn i trykkoking-gruppa på Facebook: facebook.com/trykkoking. Her er det mange andre matglade mennesker som er kjempeflinke til å dele oppskrifter og råd om utstyr.

Status for «Trykkokerens år» er at det nå i april ser riktig så bra ut. Med innslag på God Morgen Norge og nå denne artikkelen i D2 er det mange som har mottatt trykkoker-budskapet. Jeg kommer til å fortsette med å legge ut trykkoker-oppskrifter her på bloggen med jevne mellomrom, men jeg fortsetter selvsagt med å skrive om andre ting også.

Hvis du har eller vil kjøpe en trykkoker vil jeg helhjertet anbefale denne siden som er 100% dedikert til trykkoking:

Hippressurecooking.com

Hvis det er noen som har spørsmål om trykkoking er det bare å legge igjen et spørsmål i kommentar-feltet, så skal jeg svare fortløpende etter beste evne.

trykk-koking 04-20-12 D2 TRYKKOKER

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  May Kristin
  21. april 2012 at 09:23

  Loves it! Kjempefin artikkel :)

 • Reply
  Hege
  21. april 2012 at 11:51

  Nå har jeg fått trykkoker… …det er vel litt din skyld ;-)
  …så nå håper jeg på mange flere oppskrifter :-)

 • Reply
  Magnus
  22. april 2012 at 12:41

  Mycket inspirerande. Vet Vad jag skall køpa på måndag i Alla fall.

 • Reply
  Kari H
  22. april 2012 at 15:16

  Leste D2…. – og kjøpte trykkoker i går :-) Prøvd for første gang i dag, og har nå et perfekt resultat! Gulasj av elgkjøtt ferdig på bare 20 minutter! Kjøttet er fantastisk mørt! Ennå er det en og en halv time til middagsgjestene kommer…..:-)

 • Reply
  Ina
  22. april 2012 at 17:42

  Hei, kan jeg bruke dette bildet i et innlegg i Matbloggsentralen? Fin artikkel!

  • Reply
   Hobbykokken
   22. april 2012 at 18:13

   Det vil jeg tro, det er bare en skjermdump fra artikkelen i D2. Bare skriv under bildet at det er en skjermdump, så burde vel det gå bra…

 • Reply
  Ina
  22. april 2012 at 20:17

  Det skal jeg gjøre. :-)

 • Reply
  Laura @ hip pressure cooking
  23. april 2012 at 13:05

  Thank you for the mention, and congrats on the D2, interview!

  Ciao,

  L

  • Reply
   Hobbykokken
   23. april 2012 at 13:14

   Thank you so much, and thank you for being huge inspiration for my pressure cooker ventures ;-)

   Olav

 • Reply
  Jubelåret 2012 | Hobbykokken.no
  30. desember 2012 at 21:54

  […] The family meal Luftig sjokolademousse Vanilje-trikset Flasken med det rare i Smuudi Langpepper Trykkoking i D2 Anbefaling av trykkoker Risotto i […]

 • Legg inn en kommentar