Media

#383: Hobbykokken i Dagbladet

Forrige fredag hadde jeg min debut i Dagbladet under vignetten «Kokkeskolen» i Dagbladet i deres nyoverhalte fredagssatsing «Endelig fredag». Selv om det ikke er første gang jeg har hatt noe på trykk så var det første gang i Dagbladet.

Når det gjelder vanskelighetsgraden på det jeg skrev la jeg den så lavt som overhodet mulig nå i første omgang og så skal jeg heller trappe opp litt etterhvert som jeg blir litt varmere i trøya. Å prøve å hjelpe folk med å løse tidsklemma er noe som ligger mitt hjerte nært, og jeg vil uansett fokusere på ting som er ganske fort gjort å lage. Dagbladets lesere kan få med seg mine skriblerier ca. månedlig i tiden fremover, så får veien bli litt til mens vi går.

Andreas Viestad kan fremdeles sove trygt om natten, men å skrive for samme avis som han som i sin tid tente min interesse for matkjemi synes jeg er kjempegøy og jeg blir ydmyk hver gang jeg blir minnet på at det er noen andre enn nær familie og venner som leser det jeg skriver…

Du kan lese artikkelen i sin helhet her.

Legg inn en kommentar