I dag har jeg en artikkel på trykk i Dagbladet for femte gang siden Endelig Fredag-sidene fikk en makeover i mai i år. Tema denne gang er rødvingskos hvis jeg viser hvordan du skal lage en kjempegod middag med rødvinsposjert indrefilet. Jeg tar også for meg ekstremlufting av rødvin i blender, så jeg anbefaler alle vininteresserte å kjøpe med seg en ung italiener fra Vinmonopolet i løpet av helga. Ha vinen i blenderen, kjør på full guffe i 60 sekunder og bli forbløffet.
Media
3 Comments
Trond
21. september 2012 at 20:37Vannvittig bra Olav, moro!
Hobbykokken
21. september 2012 at 20:45Takk for det, Trond ;-)
Bjørn Krogsæter
29. november 2012 at 11:01Hei
Ser at du skriv en del om Sous Vide. Har nettopp kjøpt en Sous Vide Supreme og lurte litt på det med temperaturer. Er det en fare for at kjøttet kan bli ei potensiell bakteriebombe når det blir stekt/kokt på så lave temperaturer?
Fins det også ei oversikt over anbefalte temperaturer på alle typer kjøtt innen sous vide?
Mvh Bjørn Krogsæter, matfanatiker