Media

#421: Rødvinskos i Dagbladet

21. september 2012

I dag har jeg en artikkel på trykk i Dagbladet for femte gang siden Endelig Fredag-sidene fikk en makeover i mai i år. Tema denne gang er rødvingskos hvis jeg viser hvordan du skal lage en kjempegod middag med rødvinsposjert indrefilet. Jeg tar også for meg ekstremlufting av rødvin i blender, så jeg anbefaler alle vininteresserte å kjøpe med seg en ung italiener fra Vinmonopolet i løpet av helga. Ha vinen i blenderen, kjør på full guffe i 60 sekunder og bli forbløffet.

Har kan du lese hele artikkelen i pdf-format.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Trond
  21. september 2012 at 20:37

  Vannvittig bra Olav, moro!

 • Reply
  Bjørn Krogsæter
  29. november 2012 at 11:01

  Hei

  Ser at du skriv en del om Sous Vide. Har nettopp kjøpt en Sous Vide Supreme og lurte litt på det med temperaturer. Er det en fare for at kjøttet kan bli ei potensiell bakteriebombe når det blir stekt/kokt på så lave temperaturer?
  Fins det også ei oversikt over anbefalte temperaturer på alle typer kjøtt innen sous vide?

  Mvh Bjørn Krogsæter, matfanatiker

 • Legg inn en kommentar