Media

#425: Sous vide på God Morgen Norge

I går var jeg invitert tilbake til Wenches kjøkken på God Morgen Norge (GMN) på TV2. Jeg var der første gang i mars for å fortelle om trykkoking og denne gangen var det sous vide vi skulle ta for oss.

Å være gjest på GMN er en ren fornøyelse og man blitt møtt av en bølge av vennlighet fra man går inn døra til man går ut noen timer senere. Wenche Andersen utstråler en ro og styrke som smitter over på alle som er i nærheten av henne og å være gjest hos henne får derfor ikke pulsen til å gå opp i det hele tatt. Hennes kombinasjon av rutine og stor faglig tyngde gjør at praten går uanstrrengt og da det lett å lage bra TV.

Man skulle selvfølgelig alltid ønske å få mer tid til disposisjon, men jeg følte vi fikk gitt en god og grunnleggende innføring i sous vide-verdenen. Vi valgte biff denne gangen, men det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva man kan lage sous vide.

Hvis du ikke fikk det med deg kan du trykke her (betalingstjeneste):

Del 1, del 2 og del 3.

2 Comments

Legg inn en kommentar