Diverse

#436: Hobbykokken 6 år!

10. desember 2012

I dag er det nøyaktig 6 år siden jeg begynte med matblogging. Bloggingen har gitt meg utrolig mye matglede og inspirasjon og jeg ser frem til å drive med dette i mange, mange år fremover.

Jeg setter spesielt pris på den kommunikasjonen jeg har med dere som leser bloggen, enten det er i kommentarfeltet her på bloggen, på Facebook, Twitter eller Instagram. 2012 har vært et fantastisk år for meg og mitt alter ego hobbykokken og det skal bli veldig spennende å se hva 2013 bringer.

I tillegg til å skrive innlegg jevnt og trutt har jeg i år blitt intervjuet av Dagens Næringsliv D2, vært på God Morgen Norge to ganger og med jevne mellomrom dukker jeg opp på Lesernes VG også. At jeg har begynt å skrive for Dagbladet og Matmagasinet NORD er også noe jeg setter stor pris på og er stolt av å få lov til å holde på med.

De som kjenner meg vet utmerket godt hvor sterk min interesse for mat er, men for dere som bare kjenner meg gjennom bloggen kan jeg fortelle at jeg er utrolig mye mer nerdete i virkeligheten enn det jeg fremstår som som Hobbykokken. Jeg leser om mat flere timer om dagen og i kjøleskapet står det alltid et eller annet prosjekt å godgjør seg.

Jeg skal fortsette å gjøre så godt jeg kan for å formidle matglede på min måte og dere må gjerne komme innspill hvis det er noe dere har lyst til at jeg skal skrive om i året som kommer.

Takk for at dere leser bloggen min – dette er verdens beste hobby!

Olav

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Bjørnar B. Waage
  11. desember 2012 at 07:16

  Gratulerer med dagen :)

 • Reply
  Ugla
  11. desember 2012 at 08:19

  Gratulerer!
  Du har den kuleste matbloggen!

  Har du forresten tenkt på å lage en ‘barnematblogg’ sammen med datteren?
  Jeg har laget en for min eldste: http://storesosterskokebok.blogspot.no/
  (Ja, jeg burde fikset et nytt kamera og et snev av fotointeresse…)
  Men vi savner noen andre passende blogger å surfe på.
  Blogginga går litt trått nå i desember, men vi satser på å komme sterkt tilbake i januar.
  Målet er å påvirke naboungene, men det vi hittil har oppnådd er ihvertfall at nabodama for aller første gang har lagd hjemmelaget toamtsuppe!

 • Reply
  M
  11. desember 2012 at 10:16

  Gratulerer!

  Norges beste matblogg! Ser frem til mer nerding og gode oppskrifter:)

 • Reply
  Charls
  11. desember 2012 at 12:21

  Grattis Olav hobbykokken bra jobbet du fikser det meste. Ikke er du bare en dyktig blogger matformidler/skribent men du er et bra menmeske og som elsker og gjøre andre gode. En unik egenskap,så grattis til deg igjen «FASITEN»…;););)

 • Reply
  Jubelåret 2012 | Hobbykokken.no
  30. desember 2012 at 21:58

  […] løksuppe Hobbykokken 6 år! Trykkoking på DinSide.no Skjerp deg! […]

 • Legg inn en kommentar