Trykkoker

#437: Trykkoking på DinSide.no

Forrige helg var jeg i Oslo for å være med på samling med Matbloggerne på lørdagen. Jeg dro inn på torsdag ettermiddag og fikk gjort unna mye på fredagen. En av tingene var at jeg var invitert til å holde en trykkoker-demo i butikken til Sous Vide Norge i Mathallen.

Det var det ikke vanskelig å si ja til, for trykkoking er noe som står mitt hjerte nært når det gjelder matlaging og kjøkkenutstyr. Jeg var ikke klar over det på forhånd, men rett etter jeg hadde fått på meg forkleet ble jeg intervjuet av dinside.no og det var jo veldig hyggelig.

Jeg synes artikkelen ble veldig bra og den inneholder mange forklarende bilder og attpåtil en liten videosnutt.

Artikkelen kan leses i sin helhet her:

Med trykkoker blir maten ferdig i rekordfart

Legg inn en kommentar