Bøker

#480: Boklansering med Trine

trine1
Trine i full gang med å signere bøker

Tirsdag 3. september dro jeg i ens ærend til Oslo for å få være til stede på boklansering hos Cappelen Damm. Det var min gode venninne og matbloggkollega Trine Sandberg som lanserte sin etterlengtede bok: Trines mat.

Det er vanskelig å ikke la seg imponere av alt Trine får til, og denne dagen har ikke vært noe unntak. Lokalene til Cappelen Damm var stappfulle og rundt 250 mennesker møtte opp. Vi får aldri vite hvor mange som som hadde møtt opp hvis det hadde vært plass i lokalene, men entusiasmen og forventningen var til å ta og føle på blant de fremmøtte.

trine_hobbykokken
Fra venstre: Meg selv, forlagssjef Anne Søyland og Trine.
Foto: Trinesmatblogg.no
trine2
Lang kø for å få et signert eksemplar av boka..

Jeg og Trine var blant de første som begynte med matblogging i Norge med bare noen ukers mellomrom i årsskiftet 2006/2007. Jeg var tidlig ute med å lese bloggen hennes og har vært en ivrig leser i de nesten 7 årene som har fulgt. De siste årene har vi også blitt godt kjent med hverandre og det var derfor naturlig for meg å spørre henne om jeg kunne holde en tale for henne på boklanseringen og det er jeg veldig glad for at hun takket ja til.

Det har vært en eventyrlig reise Trine har vært på de siste årene og jeg gleder meg til å følge den i årene som kommer også. Det har skjedd mye i det norske medielandskapet de siste årene og matformidlingen i Norge har definitivt slått gjennom i digitale medier. Som en slags digital Ingrid Espelid Hovig ispirerer Trine flere titusener av mennesker hver eneste dag og det er ikke overhodet ikke uventet at boka topper salgslistene i Norge for generell litteratur etter bare en uke i salg.

Jeg kommer tilbake med anmeldelse av boka i løpet av noen uker.

 

Legg inn en kommentar