Bakst

#515: Hobbykokken i bakemagasinet BAKE

4. mai 2014

pizza_bakemag

Ny utgave av det fantastiske bakemagasinet BAKE kommer i salg i butikkene i morgen og jeg har bidratt med en artikkel om pizza. BAKE kommer i sin fjerde utgave og har vært en umiddelbar suksess siden det ble lansert i fjor høst.

Baking er i vinden som aldri før og det er veldig gøy at redaktør Ellen Lundring har lykkes med prosjektet sitt fra første øyeblikk. Det er åpenbart mange grunner til at Bake har lykkes så bra så fort, men en av grunnene er etter min mening at bladet er veldig variert, selv om det begrenser seg til baking. Det bruker noen veldig flinke bidragsytere, kjempefine bilder og spennende intervjuer. Det skinner virkelig gjennom at alle som er involert med magasinet virkelig elsker baking. Denne gangen kan du lese intervjuer med Åpent Bakeris Øyvind Lofthus og den fantastiske Kristine som har samlet over 3000 oppskrifter på bloggen detsøteliv.no.

Min egen interessere for baking ble for alvor tent på skolekjøkkenet i 1985 og jeg har bakt ukentlig siden. Det var pizza det hele begynte med og det er derfor ekstra gøy å kunne skrive om min store lidenskap i dette herlige bladet. Det passer også veldig godt med årstiden at jeg har skrevet om bl. a. pizza på grillen, som jeg unner alle pizzaglade nordmenn å prøve.

Jeg har etterhvert skrevet for mange aviser og matblader i Norge, men jeg er fremdeles veldig ydmyk og glad når noen ber meg om å skrive for dem. På det mer personlige plan gir det en stor tilfredsstillelse å bidra til samme bakemagasin som min store konditorhelt Sverre Sætre – hvem skulle trodd det da jeg kjøpe «Sans for det søte» for 12 år siden.

Bake selges fra og med i morgen stort sett overalt der du pleier å kjøpe bladet og magasiner.

You Might Also Like

No Comments

Legg inn en kommentar