Den velutstyrte mannen

#557: Invitasjon til boklansering av Den velutstyrte mannen

17. oktober 2014

Invitasjon_mathallen_denvelutsyrtemannen

Det er med stor glede og utrolig dårlig skjult stolthet at jeg kan invitere til lansering av boka Den velutstyrte mannen, som jeg har skrevet sammen med Jørgen O Grann hos Schibsted Forlag. Lanseringen skjer i Mathallen i Oslo lørdag 25. oktober kl. 12-17.

For de som har vært på en tradisjonell boklansering/bokbad så virker nok 5 timer helt utrolig lenge, men siden dette ikke er en helt vanlig kokebok så kunne vi selvsagt ikke ha en helt vanlig boklansering heller. Midt på torvet i Mathallen vil det denne lørdagen stå en hel pall med bøker som man kan både kjøpe og få signert, i tillegg til at både jeg og Jørgen kommer til å stå å lage mat fra boka utover dagen. Det er med andre ord bare å stikke innom en gang mellom kl. 12 og 17, så ser vi frem til å treffe deg.

Invitasjonen kan du lese ved og trykke her, og du må gjerne invtere familie, venner og kollegaer også ved å sende invitasjonen videre til matinteresserte i alle aldre. Du kan også melde deg på arrangementet på Facebook ved å trykke her.

Vi kommer til å lage sorbet og iskrem med tørris, fritere alt mulig rart og selvsagt er det noen kjempegode råvarer som kommer til å få seg en omgang i et temperaturkontrollert vannbad.

Hjertelig velkommen til lanseringen av årets mest velutstyrte bok – vi sees!

No Comments

Legg inn en kommentar