Bøker

#565: DVM nominert til Årets beste kokebok 2014!

dvm_aarets_kokebok

På tirsdag fikk vi vite at kokeboka Den velutstyrte mannen (DVM), som jeg har skrevet sammen med Jørgen O Grann, er nominert til Årets beste kokebok 2014. Det er utrolig gøy og jeg skal selvsagt si ifra når jeg slutter å glise hele tiden. Årets beste kokebok 2014 er en pris som deles ut av Aperitif og Norli og tidligere vinnere er bl. a. Eyvind Hellstrøm, Lise Finckenhagen, Morten Schakenda og Bent Stiansen.

De nominerte til Årets beste kokebok 2014 er:
Bodil Nordjorde: Lefseboka – oppskrifter frå heile Noreg
Craig Whitson, Tore Gjesteland: Verdens beste pizza
Eirik Nilssen: Mat fra Nord-Norge
Kulinarisk Akademi: Saus & Kraft – Gjør måltidet til en opplevelse på 1-2-3
Jørgen O Grann og Olav Birkeland: Den velutstyrte mannen

Det er et sterk felt med mange fine bøker og både jeg og Jørgen ser på det som en ære være nominert sammen med denne gjengen med veldig flinke kokebokforfattere til en så prestisjefylt pris. Hvis du vil lese mer om boka kan du gjøre det ved å trykke her og hvis du har lyst til å lese utdrag fra den kan du trykke her.

Kåringen foregår i Mathallen tirsdag 25. november og alle forfatterne vil være til stede og lage mat med oppskrifter fra sine respektive bøker. Jeg kommer tilbake med flere detaljer etterhvert.

Dette blir gøy!

2 Comments

Legg inn en kommentar