Diverse

#567: Lefseboka er Årets beste kokebok 2014

lefseboka

I går kveld var jeg i Mathallen Oslo for å være til stede på utdelingen av prisen Årets beste kokebok 2014. Som kjent var boka som jeg har skrevet sammen med Jørgen O Grann, Den velutstyrte mannen, en av fem finalister og det var veldig hyggelig å treffe den andre finalistene. Vi gikk dessverre ikke helt til topps, men det var uansett veldig gøy å få oppleve dette. Boka selger bra og oppmerksomheten vi har fått fra dette har uten tvil vært veldig positiv

Vinneren av Årets beste kokebok 2014 er altså Bodil Nordjore sin «Lefseboka». Bodil er en av nåtidens største og beste formidlere av norsk matkultur og mathistorie, så det er bare å ta hatten av for henne og gratulere.

Den fem nominerte bøkene var:
Verdens beste pizza
Craig Whitson og Tore Gjesteland

Saus og kraft
Kulinarisk Akademi

Den velutstyrte mannen
Olav Birkeland og Jørgen O Grann

Lefseboka – Oppskrifter frå heile Noreg
Bodil Nordjore

Mat fra Nord-Norge
Eirik Nilssen

Legg inn en kommentar