Diverse

#569: Hobbykokken 8 år!

http://www.aventurawithkids.com/events/
Foto: Creative Commons

I dag er det nøyaktig åtte år siden jeg la ut mitt første blogginnlegg som Hobbykokken. Som dere kan se hadde jeg en beskjeden start, en liten oppskrift på kiwisaus uten bilde. Si har det ballet på seg litt kan man si og 2014 har vært et meget innholdsrikt år som jeg skal komme tilbake til i min årskavalade på nyttsårsaften, tradisjonen tro.

Jeg startet denne bloggen for å dele oppskrifter med en god venninne, men også for å skrive ned noen av min mors oppskrifter slik at jeg alltid kunne ha dem tilgjengelig. Etter noen gikk det i stadig større grad opp for meg at det var flere enn min den nevnte vennninna og min min mor som leste denne bloggen og det gir meg stor glede å kunne dele mine matglede med andre.

Jeg lærer utrolig mye av å holde på med denne bloggen og har kommet i kontakt med veldig mange spennende mennesker i årene som har gått. Jeg får spørsmål med jevne mellomrom om hvor lenge jeg har tenkt å holde på, men for min del har dette blitt en så intergrert del av livet mitt at jeg egentlig ikke ser for meg at jeg noengang kommer til å slutte.

Men selv om jeg ikke har tenkt å slutte, så er bloggen i stadig endring og jeg ser frem til å se hva fremtiden har å bringe. Jeg har noen store nyheter som vil bli annonsert i løpet noen uker. Jeg skal ikke si hva det er nå, but I can give you a hint…

Tusen takk til dere som har lest bloggen helt fra begynnelsen og takk til alle som har kommet til de siste årene.

Skål!

One Comment

  • Tore

    Gratulerer med 8-års jubileum! Følger bloggen via RSS leser, artig å lese. Og bra bok du har gitt ut; jeg ga meg selv Den Velutstyrte Mannen i førjulspresang, fin lesing.

Legg inn en kommentar