Ukategorisert

#623: Kurs i sous vide og moderne matlaging

Foto: Magnus Wintersborg
Foto: Magnus Wintersborg

Riktig godt nyttår, alle sammen!

Jeg starter det nye året med å si ifra at jeg holder kurs i sous vide og moderne matlaging hos restaurant Bølgen og Moi i Kristiansand tirsdag 19. januar kl. 18.00-21.00.

Jeg har blitt bedt om å holde kurs i mange forskjellige sammenhenger opp gjennom årene, så det veldig gøy at vi endelig kan få dette til. Kurset er lagt opp til nybegynnere, men jeg legger det opp slik at forhåpentligvis alle kan få noe glede av det uansett om man har lagd iskrem med flytende nitrogen før eller ei.

Formålet med kurset er å gi en grunnforståelse av hva moderne matlagingsteknikker innebærer i forhold til mer tradisjonelle metoder. I tillegg skal vi se på mulighetene som nytt utstyr, metoder og ingredienser gir. I tillegg til sous vide kommer jeg også til å ta for meg bruk av tørris og flytende nitrogen, spuma-flaske og hydrokolloider. Hvis du skal delta på kurset er det også anledning til å komme med ønsker om hva som skal tas opp, i så fall kan du sende meg en e-post til kurs@hobbykokken.no.

Prisen for kurset inkluderer forevisningskurs, mat og kompendium. Drikke kommer i tillegg denne kvelden.

4 Comments

Legg inn en kommentar