Kurs

#634: Nytt kurs hos Bølgen og Moi

0349

Vi gjentar suksessen fra januar og arrangerer et nytt kurs i moderne matlagingsmetoder hos Bølgen & Moi Kristiansand på tirsdag 12. april kl. 18-21. Når jeg sier suksess så tenker jeg på at kurset var fulltegnet, det får være opptil andre å vurdere hvor bra det var. Speaking of which: Her kan du lese hvordan min venninne og matbloggkollega Anne Cathrine opplevde forrige kurs:

http://enestaaendemat.no/2016/01/22/kurs-hobbykokken/

Kurset er et såkalt forevisningskurs, hvor jeg står å demonstrerer forskjellige teknikker samtidig som man spiser seg gjennom en meny som de flinke kokkene hos Bølgen & Moi har komponert og står for gjennomføringen av. Metoder som vil bli gjennomgått er bl. a. sous vide, trykkoking, spuma, fluid gel og flytende nitrogen. Kurset er lagt opp for å passe til alle, uavhengig av hvor flink eller interessert man er i å lage mat.

Menyen for kvelden ser slik ut:

BETER
Gulbeter og rødbeter i variasjon, kremost og rug
**
TOMAT
«Caprese» med små vårtomater, spekeskinke fra Bekkereinan, urter og balsamico
**
POTET
Potet og jordskokk
**
KVEITE
Kveite med gresskar og gulrot
**
LAM
Lam mørbrad, persilleveloute, selleri og pepperrot

**
DAGENS OST
Med hjemmelaget tilbehør
**
SJOKOLADE
Mørk sjokolade, nyr fersk ost og appelsin

Kurset koster kr 995,- og  inkluderer forevisningskurs, mat, kompendium. Drikke kommer i tillegg denne kvelden.

Du kan melde deg på her:

http://bolgenogmoi.no/hva_skjer/kalender/sous_vide_-_teknikk-_perfeksjon_1

Dette blir gøy – kommer du?

Legg inn en kommentar