Kurs

#686: Julegodteri hos Bølgen & Moi Kristiansand

Foto: Magnus Wintersborg. Fløtekaremeller.

Tirsdag 28. november holder jeg kurs med forskjellige typer julegodteri på menyen hos Bølgen og Moi Kristiansand. Det skal lages bl. a. fløtekarameller, sjokoladetrøfler med mange forskjellige smaker, marsipan, kransekake, brente mandler, pâte au fruit og flere andre deiligheter.

Og ikke nok med …. Sammen med de flinke kokkene hos Bølgen og Moi lager jeg selvsagt opp nok til at alle får med seg godteri hjem.

Kurset er et såkalt forevisningskurset, hvor kursdeltakerne ikke lager noe selv, men kan bruke sin fulle oppmerksomhet på selve kurset. Alle får selvsagt eget kurshefte med hjem med alle oppskriftene.

Påmelding gjøres på hjemmesidene til Bølgen & Moi:

Søtsaker til jul med Hobbykokken

Foto: Magnus Wintersborg

52F4A47F-743E-44BB-A59C163A7B506481-1E42B452-6C7E-45B0-A85BBC2AE637F1BB

Legg inn en kommentar