Kurs i moderne matlaging hos Bølgen & Moi

Foto: Niclas Halvorsen

Torsdag 25. januar 2018 holder jeg kurs i moderne matlaging hos Bølgen og Moi Kristiansand.  Jeg holdt to slik kurs våren 2016 til fulle hus og nå er det så mange som har etterlyst nye kurs med samme tema at det var på tide å gjøre det igjen.

Kurset tar blant annet for seg sous vide, vakumering, trykkoking, espuma, forskjellige typer tykningsmidler (hydrokolloider) og flytende nitrogen.

Kurset tar ikke bare for seg nye teknikker og metoder, men vel så viktig er ny kunnskap innen matlaging som gjøre det lettere å forstå og gjennomføre selv de mest kjente rettene på en god og lettfattelig måte.

Kursene jeg holdt i 2016 ble omtalt her:

http://enestaaendemat.no/2016/01/22/kurs-hobbykokken/

http://enestaaendemat.no/2016/04/14/kurs-hobbykokken-2/

For de som var på et av disse kursene i fjor så kan jeg fortelle at selv om temaet er likt som blir innhold og meny veldig ulikt, så du kan fint komme tilbake.

Hjertelig velkommen!

Påmelding skjer her:

https://bolgenogmoi.no/hva_skjer/kalender/moderne_matlaging_med_hobbykokken

Legg inn en kommentar