Bokomtale,  Reklame

#702: Balkongbønder

I fjor omtalte jeg boka og prosjektet «Kunsten å IKKE kaste mat» til de tre herrene Colin Eick, Thomas Horne og Eivind Stoud Platou. Nå har de salet opp sin miljøvennlige hest igjen og denne gangen ønsker de å introdusere oss for livet som Balkongbonde.

Jeg skriver bokanmeldelser her på bloggen med jevne mellom, men det er sjeldent at jeg omtaler bøker før de i det hele tatt har gått i trykken. Det er rett og slett så enkelt som at Eivind, som desginer bøkene mine, har bedt meg om det. Jeg var ikke vanskelig å be, for dette er et prosjekt som er lett å engasjere seg i og som er noe jeg er veldig interessert i å begynne med selv. Da jeg var litenhadde vi en liten boks på kjøkkenet som vi plantet spirer i, så jeg har selv kjent den store gleden man får av å spise noe som man har dyrket selv, ja man kan til og med se at det vokser.

For å finansiere prosjektet har disse fine folka nok en gang benyttet seg av folkefinansieringsportalen Funde og du kan lese mer om det meget spennende prosjektet her:

https://www.funde.no/project/view/126

Som forrige gang er det Colin Eick som tar bildene, Eivind Stoud Platou som lager bokdesign i verdensklasse og Thomas Horne, som i tillegg til å bidra med sexy fortellerstemme på videoen over, også har vært redaktør. Som en D’Artagnan til de tre musketerer har de også fått med seg Andreas Capjon som forfatter og har en også kjent som Bybonden.

Jeg gleder meg til å lage pizza med selvdyrket tomat og basilikum, og det er ingen bedre til å lose meg og alle andre spirende balkongbønder gjennom ferden enn disse fire miljøridderne.


PS. Fordi jeg er en flinkis og ønsker å være mest mulig ryddig med leserne mine, så har jeg merket dette innlegget som reklame. Jeg vil bare være kjapp til å understreke at jeg ikke har noen økonomiske interesser av dette prosjektet og omtaler det kun fordi jeg har har stor tro på det. Hvis du eller noen du kjenner også ønsker oppmerksomhet rundt liknende prosjekter, så er det bare å ta kontakt så skal jeg gjerne skrive om dere også. Bruk da e-post: Olav@hobbykokken.no.

Legg inn en kommentar